1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Tur Virtual HoReCa

PDFPrintE-mail

tur_virt_mare Panorama virtuala, este o imagine obtinuta prin imbinarea mai multor fotografii, care ofera utilizatorului posibilitatea sa vada spatiul înconjurator la 360 de grade pe orizontala si 90-180 de grade pe verticala.

Turul virtual la 360┬░ este obtinut prin interconectarea mai multor panorame virtuale, oferindu-i utilizatorului acces la informatii despre locatia pe care o vizioneaza, intr-un mod interactiv, ca si cand s-ar afla acolo.

O fotografie poate sa iti arate multe lucuri. Un tur virtual sau o panorama 360┬░ poate sa faca mult mai mult cu mai putin efort din partea utilizatorului. Noi oferim servicii de fotografie panoramica, creand astfel tururi virtuale interactive, pentru site-ul ta. Pentru un impact maxim, putem crea tururi virtuale fullscreen (pe tot ecranul), astfel vizitatorii simtindu-se in centrul actiunii si avand parte de o experienta interactiva

O panorama face cat o mie de cuvinte.

Tur Virtual HoReCa

Oare site-ul dumneavoastra capteaza atentia potentialilor clientilor care cauta pe internet un loc linistit si frumos pentru a se caza? Ati vrea sa-i invitati pe toti sa va viziteze hotelul/pensiunea pentru a-i convinge sa va cumpere serviciile? Turul virtual la 360 de grade este modul cel mai eficient pentru a face asta.

Beneficiile dumneavoastra

Hotelul dumneavoastra va fi vizitat intr-un mod interactiv de catre toti potentialii clienti. Acestia se vor plimba prin camere, vor vedea barul, restaurantul, sala de fitness, piscina, sala de conferinte, terasa si tot ce ii intereseaza. Cu o simpla miscare a mouse-ului vor roti imaginea la 360 de grade pentru a avea o vedere completa a incaperii. Cu ajutorul turului virtual ii veti convinge mai usor pe potentialii clienti sa cumpere de la dumneavoastra si nu de la concurenta.

Marketing si vanzari

Serviciile turistice sunt intangibile, adica depind de experienta personala a fiecarui beneficiar, deoarece fiecare consum turistic este unic. Turul virtual la 360 de grade va face serviciul tangibil si va transforma vizitatorii site-ului in clienti. Ei vor sa vada in avans cum e in interiorul hotelului dumneavoastra, cum arata camerele unde se vor caza, care este atmosfera din restaurantul unde vor lua masa, cat de mare este sala de conferinta sau care sunt dotarile din sala de fitness. Turul virtual le ofera aceasta posibilitate unica de a se plimba prin hotel direct de pe site-ul dumneavoastra.

Avantajele unui tur virtual

  • ii face pe vizitatorii site-ului sa se simta ca si cand ar fi in hotelul / pensiunea dumneavoastra. ofera o imagine onesta si transparenta, astfel incat oaspetii sa primeasca intotdeauna ceea ce asteaptau atunci cand au facut rezervarea.
  • va ajuta sa treceti inaintea concurentei si sa va diferentiati clar de aceasta (in curand fiecare hotel si pensiune vor avea un tur virtual).
  • linkul catre turul virtual poate fi trimis prin e-mail asociatilor sau prietenilor, aducand noi vizitatori pe site si potentiali clienti.
  • nu trebuie sa va schimbati site-ul, turul virual poate fi integrat cu usurinta in actualul site.