1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Tur Virtual Imobiliar

PDFPrintE-mail

imobiliar Panorama virtuala, este o imagine obtinuta prin imbinarea mai multor fotografii, care ofera utilizatorului posibilitatea sa vada spatiul înconjurator la 360 de grade pe orizontala si 90-180 de grade pe verticala.

Turul virtual la 360┬░ este obtinut prin interconectarea mai multor panorame virtuale, oferindu-i utilizatorului acces la informatii despre locatia pe care o vizioneaza, intr-un mod interactiv, ca si cand s-ar afla acolo.

O fotografie poate sa iti arate multe lucuri. Un tur virtual sau o panorama 360┬░ poate sa faca mult mai mult cu mai putin efort din partea utilizatorului.bNoi oferim servicii de fotografie panoramica, creand astfel tururi virtuale interactive, pentru site-ul ta. Pentru un impact maxim, putem crea tururi virtuale fullscreen (pe tot ecranul), astfel vizitatorii simtindu-se in centrul actiunii si avand parte de o experienta interactiva.

Beneficiile tale

Toti vizitatorii website-ului tau vor intra in mod interactiv in proprietatile pe care le ai in portofoliu, fie ca ei sunt 10 sau 1000, fie ca se afla la Brasov sau la Bucuresti, fie ca este ora 7 dimineata sau 11 noaptea. Cu un singur click de mouse ei vor deschide usile una cite una si, in fiecare incapere, vor privi in orice directie la 360 de grade. Ulterior, vor selecta proprietatile de care sunt interesati. Abia dupa aceasta etapa de precalificare veti planifica impreuna vizitele in teren. Prin precalificarea cu succes a potentialilor tai clienti vei economi timp pretios si multa energie, timp si energie pe care le vei putea investi in mod inteligent in oameni determinati sa cumpere. in termeni de marketing si vinzari

Solutiile noastre te ajuta sa:

  • sa faci tangibile proprietatile imobiliare din portofoliu via internet
  • sa precalifici cu succes potentialii clienti si astfel sa economisesti timp pretios, bani si energie
  • sa atragi mai multi proprietari care sa-si listeze proprietatile in agentia ta
  • sa te diferentiezi fata de competitorii tai directi
  • sa vinzi mai bine si mai rapid decit orice alt competitor