1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Webdesign

Site web de prezentare

PDFPrintE-mail

site2Un site web de prezentare in cea mai simpla forma va avea intotdeauna o pagina de start (acasa, home), una sau mai multe pagini web de prezentare a produselor, serviciilor si detaliilor despre companie (despre noi, servicii, tarife, galerie foto, galerie video, etc.) si o pagina de contact cu formular.

CRGmedia pune accent pe furnizarea site-urilor web de calitate clientilor nostri. In procesul de creatie dorim sa ne asiguram ca mesajul transmis de brandul companiei va fi captat in site-ul dumneavoastra. Structura site-ului va fi si ea optimizata pentru ca vizitatorii sa obtina foarte usor informatiile de care au nevoie.

Dupa cum bine stim, fiecare afacere este unica. La fel si un website, trebuie sa fie unic. In timp am invatat ca pentru majoritatea clientilor opteaza pentru aceleasi optiuni pentru site-urile lor. Din aceasta cauza, compania noastra a dezvoltat un pachet basic pentru site-urile de prezentare, de aici urmandu-se personalizarea acestuia pentru a satisface nevoile si exigentele clientilor.

Read Article »

Catalog online

PDFPrintE-mail

site4Un catalog online (brosura de produse, oferte turistice, etc.) poate fi similar unui magazin virtual la care lipseste insa cosul de cumparaturi si procesatorul de plati electronice. La fel ca un magazin online, catalogul este structurat pe categorii cu produse/articole. Fiecare produs/articol are propria descriere, pret si galerie imagini.

Un site web de prezentare al pachetelor unei agentii turistice sau o brosura cu produse cosmetice care pot fi comandate prin formular si trimise prin servicii de curierat, reprezinta exemple de site-uri ce pot fi implementate si dezvoltate ca si cataloage online. Acestea nu necesita plata online si nici cos de cumparaturi, ci un formular de comanda personalizat.

Read Article »

Magazin Virtual

PDFPrintE-mail

site3In ultimul timp internetul a suferit o dezvoltare fulminanta. Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Un magazin fizic are mai multe dezavantaje. In primul rand spatiul necesar, cheltuilelile cu numarul mare de angajati. Totusi, cel mai mare dezavantaj este faptul ca magazinul fizic se adreseaza doar persoanelor din zona unde este amplasat. Aici intervine prima diferenta majora, magazinul virtual se adreseaza clientilor de pretutindeni.

CRGmedia va poate oferi un magazin online care sa va aduca cumparatori nu doar din Romania, ci din intreaga lume. Un magazin online nu va genera doar un plus de venituri, ci va face cunoscuta compania ta, si va creste numarul de vizitatori al magazinului fizic.

Read Article »