1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Portofoliu Webdesign

Artizanat Opait - Magazin online de icoane

PDFPrintE-mail

Considerate in ansamblul lor, icoanele ocupa un loc important in arta română veche, în primul rând datorită capacității lor de interpretare și a modalităților de realizare a unor vechi teme religioase și istorice. În același timp ele reprezintă documente prețioase pentru reconstituirea mediului artistic din acele epoci, cele mai multe derivând direct din pictura murală.

 

website:www.icoaneopait.eu

 

 

 

 

Read Article »

Pesiunea Colt de Rai Covasna

PDFPrintE-mail

Pensiunile au fost construite in 2008-2009 si dispun de 10 camere de cazare pregatite de designeri intr-o multitudine de suprafete si culori care sa satisfaca orice solicitare.

 

website:www.colt-de-rai-cv.ro

 

 

 

 

 

Read Article »

MarcoCars - Piese auto din dezmembrari

PDFPrintE-mail

MarcoCars comercializeaza piese auto din dezmembrari import Italia. Avem o vasta experienta de 8 ani in Italia, iar de 2 si jumatate in Romania. Dispunem de o gama larga de piese auto pentru toate marcile .

 

website: www.marcocars.ro

 

 

 

 

 

Read Article »

Magazinul Instalatorului

PDFPrintE-mail

SC INSTAL FITINGS SRL, este o societate cu capital exclusiv privat cu sediul social in Sfantu-Gheorghe, inregistrata la Registrul Comertului sub NR j14/100/2011 si Atribut Fiscal RO, CUI 28296730, avand conturi deschis atat in Ron cat si valuta la BRD suc Sfantu-Gheorghe, operatiunile de incasare pentru clientii nostrii desfasurandu-se prin intermeiul ei.

 

website: www.instalfitings.ro

 

 

 

 

Read Article »Warning: Illegal string offset 'active' in /home/crgmed/public_html/templates/it_thesoftware/html/pagination.php on line 94

Page 1 of 3